thijs_en_daniel_1_van_2.jpg

Jouw servicemanagement naar volwassenheid helpen?

Servicemanagement is pas succesvol wanneer het op de juiste manier is ingericht. Wil je de processen stroomlijnen en beter inbedden in jouw organisatie? Werkt de tooling niet naar behoren en wil je deze verbeteren? Dan biedt SPOT uitkomst. Wij combineren de best practices van ITIL met onze jarenlange praktijkervring. Kies je voor SPOT, dan ben je verzekerd van volwassen servicemanagement in slechts drie maanden.

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

De kickstart voor optimaal servicemanagement

De SPOT-methode tilt het servicemanagement van jouw ict-organisatie snel naar een hoger niveau. We hebben meer dan 25 jaar servicemanagement-ervaring en een set aan best practices die we in 15 jaar hebben opgebouwd. Hiermee implementeren we een betrouwbare basisset aan services, processen, organisatie en tooling binnen jouw bedrijf. Zo werk je flexibel en houd je grip op de organisatie. 

Een traject afgestemd op jouw situatie

Samen bepalen we het meest efficiënte en effectieve SPOT-traject voor jouw organisatie. Of het nu gaat om een nieuwe start of optimalisatie van de bestaande inrichting. In beide gevallen biedt SPOT uitkomst.

Een nieuwe start – SPOT basis

SPOT basis bestaat uit de implementatie van het SPOT-framework en het inrichten van de processen volgens de best practices van OGD. De gehele basisset bestaat uit een compleet ingerichte TOPdesk-omgeving met:

  • processen die bewezen werken: meldingenbeheer, probleembeheer, aanvraagbeheer, wijzigingsbeheer, configuratiebeheer en kennisbeheer;
  • selecties voor rollen en taakverdelingen;
  • duidelijke zoeklijsten en categorisatie;
  • live rapportages en trendrapportages.
SPOT basis kun je aanvullen met SPOT optimalisatie. Daarbij helpen we je verder met:
  • organisatorische inbedding van de processen;
  • implementatie van extra processen zoals operationeel beheer, voorraad- en bestelbeheer, reserveringenbeheer en beveiligingsbeheer;
  • verdere optimalisatie van processen en afstemming op jouw organisatie.


Bestaande inrichting optimaliseren

Beschik je al over goed werkende tooling en zoek je slechts naar kleine verbeteringen? Onze SPOT-adviseurs adviseren je over een betere inrichting en verdere procesoptimalisatie binnen de bestaande omgeving. Dit kan zowel binnen TOPdesk als  andere tooling.

Aanvullende diensten

Het up-to-date zijn van tooling en medewerkers is essentieel voor optimaal servicemanagement. Om ook op de lange termijn succesvol te opereren bieden wij applicatiebeheer en SPOT-trainingen aan.ApplicatiebeheerWilt je de processen en tooling altijd up-to-date hebben? Wij kunnen het beheer van zowel de tooling als SPOT verzorgen.

SPOT-trainingen

SPOT-trainingen zorgen ervoor dat jouw mensen snel op de hoogte zijn van de wijzigingen en optimaal functioneren. Wij verzorgen trainingen voor applicatiebeheer, behandelaren en procesbeheer.

 

Bespreek je vragen direct

luppes cropped mirrored.jpg
Mark Luppes
Sales Manager

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.

cbr-logo2
dbbw2
uva-logo2
hva-logo