Met machine learning analyseer je je data effectiever.

Met machine learning van OGD heb je binnen één week beter inzicht in je data. Heeft je organisatie wel eigen data-analisten nodig?

Begin met een open alinea zonder kop die triggert om verder te lezen

Je weet wel op welke KPI's en factoren je kunt sturen, maar je weet niet hoe de toekomst eruit ziet. Machine learning geeft je inzichten die verder gaan dan de cijfers van vandaag, door prognoses realtime te genereren op basis van je gecombineerde data. Hierdoor kun je allerlei bedrijfsprocessen verbeteren en versnellen wat al gauw tijd, geld en moeite scheelt. 

Voorspellen en onderbouwen

Er is data genoeg te vinden binnen je organisatie. Maar hoe koppel je data van verschillende bronnen aan elkaar en kun je er een betrouwbaar toekomstbeeld mee schetsen? OGD maakt bijvoorbeeld een model voor de doorlooptijd van voorraad of de beschikbaarheid van resources. Hierbij leggen algoritmes patronen en inzichten bloot waarmee je je processen effectiever en efficiënter kunt inrichten. . 

Afwijkingen detecteren

Verandert het sentiment van de markt ten opzichte van een van je producten? Zijn ongewenste patronen in de customer journey van jouw klanten al te herkennen? Of zijn er onregelmatigheden in je eigen leverings- of fabricageproces? Machine learning legt ze bloot, zodat jij kunt handelen.

Praktisch voorbeeld

Een mooi praktisch voorbeeld is de parkeerplaatsapp van OGD. Deze app gebruikt artificial intelligence en machine learning om beschikbaarheid van parkeerplekken weer te geven en daar ook voorspellingen over te doen. Op die manier kun je aan de slag met je mogelijke parkeerprobleem, meer lees je hier in onze reeks blogs.

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

OGD. Tijdelijke ondersteuning met een blijvende indruk. 

Met onze flexibele en inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ict-ondersteuning op maat. Binnen 24 uur na je aanvraag neemt er een OGD'er contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we bij jou aan de slag kunnen gaan.

Leg nu je vraag voor

Rikkert van Bergen
Software Expert

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dan kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.