gifyourjob-klein.jpg

Front-end developers en projecten 

Een fijne ervaring van jouw website en applicatie valt of staat met de interactie die het heeft met de klant. Een goede front-end ontwikkeling is dus minstens zo belangrijk als de back-end. De front-end ontwikkelaars van OGD helpen je graag, dit kunnen zij in HTML, CSS en JavaScript. 

Heb je bij de ontwikkeling van de back-end allerlei andere bedrijfssystemen gekoppeld aan je website of applicatie? Kunnen je gebruikers zien hoeveel producten er nog zijn of wanneer je services beschikbaar zijn, maar zijn de aanvragen of aankopen toch niet toegenomen? Het zou zo kunnen zijn dat dit te maken heeft met je front-end. De wijze waarop potentiële klanten jouw website en applicatie ervaren bepaald namelijk voor een groot deel of zij overgaan tot een aankoop of aanvraag.

Front-end projecten

Misschien wil je de front-end van je website en applicatie graag aanpassen, maar is de kennis om dat kundig te doen niet in huis. Bij OGD hebben we veel ontwikkelaars die met plezier hun user experience kennis gebruiken in front-end projecten. Hierbij ontwikkelen zij aan de hand van de Agile Scrum methode in de talen HTML, CSS en JavaScript. 

Front-end developer

Het zou ook kunnen dat de kennis wel in huis is, maar je alleen op zoek bent naar extra front-end ontwikkelcapaciteit. Als dat het geval is, laat dan rechts je gegevens achter en dan nemen we contact met je op om je project te bespreken en de juiste persoon naar jou toe te sturen.

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

OGD. Tijdelijke ondersteuning met een blijvende indruk. 

Met onze flexibele en inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ict-ondersteuning op maat. Binnen 24 uur na je aanvraag neemt er een OGD'er contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we bij jou aan de slag kunnen gaan.

Leg nu je vraag voor

Rikkert van Bergen
Software Expert

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.