Scrum Master inhuren

Voor een team goede ontwikkelaars kan gezamelijk een app ontwikkelen toch best een opgave zijn. Het resultaat valt of staat met samenwerking die goed gecoördineerd wordt. Een Scrum Master die het proces bewaakt kan hierbij hét verschil maken. 

De functie van een Scrum Master tijdens het ontwikkelen is het bewaken van het ontwikkelproces. Deze persoon is dus verantwoordelijk voor het coördineren van de ontwikkelaars binnen de ontwikkelsprints. 

Niet zeker of een Scrum Master is wat je nodig hebt? Voor een overzicht van de rest van onze ontwikkelaars klik je hier. Voor onze ontwikkeldiensten op het gebied van software kun je een kijkje nemen op de dienstenpagina.

Agile Scrum-methodiek

De Agile Scrum-methodiek deelt het ontwikkelen van software op in sprints. Per sprint wordt van tevoren bepaald welke functionaliteiten in de sprint zullen worden ontwikkeld. Hierbij is de Product Owner eindverantwoordelijk en de Scrum Master leidt proces het in goede banen. 

Scrum Master los inhuren

Misschien heb je al een team goede ontwikkelaars aan het werk die bezig zijn met nieuwe software. Dan kan het alsnog het geval zijn dat je het idee hebt dat er meer resultaat uit dit team zou kunnen komen, als er meer focus aangebracht zou worden in hun projecten. Op zo'n moment kan het behoorlijk lonend zijn om een externe Scrum Master in te schakelen om jouw team te begeleiden tot een scherp ontwikkelproces. 

Heb je een vermoeden dat dit inderdaad een oplossing kan zijn voor jouw situatie, maar weet je het niet zeker? Laat dan rechts je gegevens achter, dan neemt er een OGD'er contact met je op om je situatie door te spreken. 

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

OGD. Tijdelijke ondersteuning met een blijvende indruk. 

Met onze flexibele en inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ict-ondersteuning op maat. Binnen 24 uur na je aanvraag neemt er een OGD'er contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we bij jou aan de slag kunnen gaan.

Leg nu je vraag voor

Rikkert van Bergen
Software Expert

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.