675A4798.jpg

Outsourcing

Meer controle, minder zorgen. Samen bouwen aan een toekomstbestendige ict-omgeving. Een partnerschap in plaats van leveranciersovereenkomst. Ontdek waarom OGD anders is.

Bekijk de video'sDirect regelen

Onze visie op outsourcing

Of je nu compleet transformeert, gedeeltelijk innoveert of het oude en vertrouwde in de lucht wilt houden. Wij geloven dat we door samen te werken perfect passende dienstverlening kunnen realiseren en de ideale werkplekervaring kunnen bieden voor eindgebruikers.   

Voor het eerst uitbesteden

Wanneer je voor het eerst gaat uitbesteden heb je wellicht al een beeld van de omvang en de impact van de uitbestedingsvraag. Maar hoe vind je de juiste partij en hoe ga je te werk?

Een onafhankelijke adviseur biedt in veel gevallen uitkomst. Echter kan het nooit kwaad om zelf wat marktverkenning te doen. In de praktijk is dit vaak lastig. Veel serviceproviders passen hun dienstenaanbod continu aan.

Platforms als Outsourcingshub en Platform Outsourcing Nederland bieden je een overzicht en de mogelijkheid om je te oriënteren.

Waarom OGD anders is 

Meer willen voor de klant - Wij stoppen niet met rennen zodra de handtekening droog is. OGD’ers zijn altijd gedreven om meer waarde toe te voegen. Zie ons niet als een leverancier, maar als extra collega. 

Menselijk zakendoen - Wij spelen geen verstoppertje achter papier. Contracten zijn er om afspraken in vast te leggen. Niet om extra geld mee te verdienen. En elkaar iets gunnen, dat moet af en toe kunnen. 

Iedereen slimmer met ict - Wij maken techniek toegankelijk. In een wereld waarin ict steeds belangrijker wordt, moeten we voorkomen dat vooruitgang in handen is van een handjevol techneuten. Wij zetten iedereen weer in de driver-seat en zien het als een sport om de complexiteit uit ict te halen.   

Opnieuw uitbesteden 

Wanneer je opnieuw gaat uitbesteden kan dat verschillende redenen hebben. Je bent het verplicht of je bent ontevreden over de huidige situatie.

Bepaal wat er voor je organisatie belangrijk is. Kijk om je heen.  Wat doet de concurrent en met wie werken zij? Kun jij de organisatiedoelstellingen gaan waarmaken met de technologische mogelijkheden van vandaag? Wat voor partner past daarbij en hoe wil je gaan samenwerken? 

De juiste match is essentieel zeker nu je naast continuïteit van de ict ook het innovatief vermogen van je ict-organisatie wilt versterken.

Waarom OGD anders is? 

Meer willen voor de klant - Wij stoppen niet met rennen als de handtekening droog is. OGD’ers zijn altijd gedreven om meer waarde toe te voegen. We hopen dat u ons niet ziet als leverancier, maar als extra collega. 

Menselijk zakendoen - Wij spelen geen verstoppertje achter papier. Contracten zijn er om afspraken in vast te leggen. Niet om extra geld mee te verdienen. En elkaar iets gunnen moet af en toe kunnen. 

Iedereen slimmer met ict - Wij maken techniek toegankelijk. In een wereld waarin ict steeds belangrijker wordt moeten we voorkomen dat vooruitgang in handen is van een handjevol techneuten. Wij zetten iedereen weer in de drivers-seat en zien het als een sport om de complexiteit uit ict te halen.   

Accare

"No-nonsense club waar je goed mee kan samenwerken."

Aedes

"Zie je ict-dienstverlener  echt als een partner."

KNCV

"Leer elkaar kennen, net als in een goed huwelijk. Investeer in elkaar, bouw aan je relatie."

Accare-logo
NIBUD
KNCV-woologo
Aedes logo
Welzijn Divers logo

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op door te bellen op +31886532777 of laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.