675A4798.jpg

End user management

Tegenwoordig willen we allemaal productiever (samen)werken. Alleen gaat dit niet altijd vanzelf. Het goed ondersteunen van de eindgebruiker is daarom essentieel.

Bekijk hoeDirect regelen

end user management

 Onze visie op end user management

Ict ontwikkelt zich sneller dan ooit. Daardoor zijn de eindgebruikers continu omringt met de nieuwste technologieën. Bij OGD staat de eindgebruiker centraal. Vanuit onze 30 jaar ervaring hebben we een goede kijk op de laatste ontwikkelingen en weten we hoe we jouw eindgebruikers optimaal kunnen ondersteunen. Samen zo productief mogelijk aan de slag, zonder zorgen over ict. 

Wat houdt end user management eigenlijk in?

De werkplek is tegenwoordig volledig digitaal. Daarom is het ook belangrijker dan ooit dat jouw device goed werkt. Als je er problemen mee hebt is het van belang dat je de passende ondersteuning krijgt zodat je zo snel mogelijk weer aan het werk kunt. In de praktijk merken we dat bedrijven vaak problemen hebben met deze eindgebruikersondersteuning, net nu het belangrijk is dat alles soepel werkt. Vaak mist er mankracht, expertise of budget om alle werknemers goed te kunnen ondersteunen en voor te lichten over de nieuwste soft- en hardware. Hoe los je dit dan op?

 

 

Een Servicedesk hoeft tegenwoordig niet meer op locatie te zitten. Ondersteuning kan ook op afstand, volledig online en vooral 24/7. Wil je liever toch iemand die wekelijks of tijdens piekmoment op locatie is?  Geen probleem, de ondersteuning kan volledig aangepast worden aan jouw wensen en budget. Zo ben jij met je collega’s op ieder gewenst moment van ondersteuning verzekerd.

Wat doet OGD op het gebied van end user management?

Het is heel simpel: ict moet tegenwoordig 24/7 werken. Je werkplek is digitaal, dus je moet ervan op aan kunnen dat alles goed werkt. Je wilt geen omkijken hebben naar het onderhoud van je devices. Kort gezegd: je moet gewoon je werk kunnen doen. Bij OGD begrijpen wij dat als geen ander. Vanuit 30 jaar ervaring op het gebied van outsourcing merken we dat de eindgebruikersondersteuning essentieel is voor jouw baan. Ondanks dat dit zo belangrijk is, merken wij dat veel Servicedesks onderbemand zijn, vaak te weinig middelen hebben of de expertise missen om hun collega’s goed te ondersteunen.

 

 

OGD biedt daarom 24/7 online en schaalbare ondersteuning zodat jij altijd en overal jouw werk kan uitvoeren. Zoek je een collega die de Servicedesk bij jou intern komt ondersteunen? Geen probleem! Bij OGD werken we met hoogopgeleide mensen uit diverse branches. Samen met jou gaan we op zoek naar de medewerker die het beste bij jou past.

Onze diensten

Shared servicedesk

De servicedesk is het centrale contactpunt binnen jouw ict-organisatie. Een afdeling waar heel veel gebeurt. Daarom is uitbesteden vaak een lastige keuze. Welke vorm past het beste bij jou? 

lees meer...

eindgebruikersondersteuning

Werkplekbeheer uitbesteden

Geen tijd, of niet de expertise in huis om het beheer van jouw werkplekken te organiseren? Bij het organiseren en beheren van jouw werkplekken staat de eindgebruiker centraal.

lees meer...

werkplekbeheer

Adoptietraining

Gebruikers krijgen steeds meer te maken met snelle veranderingen binnen technologie en organisatie. Daar hoort passende begeleiding bij om vertrouwd te raken én te werken met de nieuwe werkplek. 

 

lees meer...

eindgebruikersondersteuning
1ict - werkplek van nu (o)
Wat heeft de cloudwerkplek voor effect op de manier waarop jouw medewerkers (samen)werken? We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.
Lees Meer →
Digitaal samenwerken

Er is zoveel tooling beschikbaar die digitaal samenwerken faciliteert, maar hoe creëer je de bijbehorende soepele samenwerking?  

Lees Meer →
ServiceDesk-1

Je wilt je eindgebruikers snel en adequaat helpen bij problemen en vragen. We leggen je uit hoe je continu kunt verbeteren en waarom dat belangrijk is. 

Lees Meer →
intravacc-innovating-vaccines-rgb.jpg
1ict-NIBUD.jpg
KNCV-woologo.png
Aedes logo.jpg
Welzijn Divers logo.png

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op door te bellen op +3188 653 2777  of laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.