675A4798.jpg

Infrastructure management

Uiteindelijk draait het allemaal om ict die voor jou werkt. Werkende devices, de juiste ondersteuning en altijd en overal bereikbaar zijn.

Bekijk hoeDirect regelen

infrastructure management

 Onze visie op infrastructure management

Je infrastructuur is de fundering van jouw ict. Ict is onze passie en wij willen dat het zo goed mogelijk werkt, bij onszelf én bij jou. We hebben al ruim dertig jaar ervaring en willen samen met jou de uitdaging aan gaan zodat jij alles uit ict kan halen.

Wat houdt infrastructure management in?

Heb je vaak last van een netwerk dat plat ligt of dat er niet genoeg ruimte is om een back-up op te slaan? Is het onderhouden van een netwerk te ingewikkeld en te duur? Als dit voor jou herkenbaar is, ben je niet de enige. Veel bedrijven hebben simpelweg niet het budget, de expertise of genoeg mensen in dienst om hun eigen ict goed te onderhouden. Maar de techniek ontwikkelt zich tegenwoordig zo snel dat een goedwerkende ict-omgeving voor een bedrijf essentieel is om mee te gaan met de markt en te kunnen blijven concurreren.

 

Een voorbeeld: je wilt liever geen grote investeringen doen in hardware. Begrijpelijk. Betalen voor je gebruik: dat is het uitgangspunt. Het is bijvoorbeeld mogelijk een private cloud te huren. Dit is een platform waarbij je kunt kiezen waar je mee wilt werken. Op die manier is de ict-omgeving afgestemd op jouw wensen en budget én heb je er zelf geen omkijken naar. Hierdoor kan je mee met de laatste ontwikkelingen op de markt en verbetert jouw bedrijf haar concurrentiepositie.

Wat doet OGD op gebied van infrastructure management?

Hebben jullie de servers met alle gegevens en applicaties uitbesteed, maar werkt het toch niet helemaal soepel? Ligt het netwerk vaak plat en is de verbinding tussen de verschillende vestigingen traag? Als deze problemen herkenbaar zijn, dan ben je op de goede plek. OGD kan je helpen om samen met jou de uitdaging aan te gaan en deze problemen op te lossen zodat jij je weer kan focussen op de zaken die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Waarom OGD? De ideale match ontstaat op gevoel, daarom vinden wij het belangrijk dat jij je thuis voelt bij OGD. Wij werken vanuit 30 jaar ervaring met hoogopgeleide mensen uit allerlei verschillende vakgebieden en kunnen daardoor zorgen voor de match die het beste bij jou past.

 

 

Een voorbeeld? Wij leveren met onze werkplekdienst 1ict een moderne, schaalbare werkplek gebaseerd op de Azure public cloud technologie van Microsoft. Heb je een device met een internetverbinding? Dan kan jij altijd en overal werken en samenwerken met jouw collega’s. Wil je een online werkplek afgestemd op jouw wensen en budget? Geen probleem, 1ict is volledig schaalbaar. Op deze manier kun jij, samen met je collega's, je focussen op je werk. Wij regelen de rest.

Onze diensten

Managed private cloud

Met private cloud krijg je een eigen professionele serveromgeving uit de cloudZonder grote investeringen in hardware en ict-beheer. Zo betaal je alleen voor de servercapaciteit die je echt gebruikt.

lees meer...

managed_hosting

Managed public cloud

De cloud werkplek biedt medewerkers alle functionaliteiten van een computer met Microsoft Windows, Officeapplicaties en bedrijfsapplicaties, samen met alle voordelen die de cloud technologie biedt. 

lees meer...

managed_hosting

Managed hybrid cloud

Hybrid cloud is een combinatie van een of meerdere private en public clouds. Het bestaat uit een combinatie van twee onafhankelijke cloud-infrastructuren (private en public) die unieke entiteiten blijven, maar wel met elkaar verbonden zijn.

lees meer...

managed_hosting

Netwerkmanagement

De nieuwere generatie medewerkers verwacht altijd te kunnen werken, in de 24-uurs economie zijn diensten altijd online, en de datacollectie van IoT-systemen staat nooit stil. Ook al is het kantoor ’s avonds leeg en staat het licht uit, het netwerk staat altijd aan.

lees meer...

connectivity

Cloud connect

Met de afhankelijkheid van het internet en diensten via het internet is je netwerk een van de belangrijkste infrastructuren van je organisatie. Wij zorgen dat je netwerk klaar is voor de grotere belasting van de toekomst.

lees meer...

connectivity

Email en telefonie

Met e-mail en telefonie kunnen gebruikers op een uniforme manier met elkaar samenwerken en communiceren over verschillende kanalen. Instant messaging (chat), e-mail, telefonie en beschikbaarheidsinformatie zijn geïntegreerd in één platform.

lees meer...

beheerdiensten, connectivity

Functioneel beheer

Het beheren van informatiesystemen is belangrijk, omdat dit vaak de kernapplicaties zijn binnen een organisatie. Werken deze applicaties niet goed (samen) of lopen gebruikers structureel tegen dezelfde uitdagingen aan, dan heeft dit direct invloed op de productiviteit. 

lees meer...

beheerdiensten

Systeembeheer

Systeembeheer voorziet in hardware voorziening van servers, configuratie van infrastructuur, OS installaties, beveiliging van OS, communicatie onderling, opbouw van de infrastructuur voor deployment van software en beveiliging van infrastructuur. 

 

lees meer...

beheerdiensten

Hardware & Licenties

Je wilt je medewerkers graag voorzien van een nieuwe werkplek (desktop, laptop of tablet). Of je wilt je ict-omgeving wijzigen en hebt behoefte aan een server, storage, switch of firewall.

lees meer...

werkplek

Mobile device management

Uiteindelijk gaat ict allemaal om de werkplek van de eindgebruiker. Wat heeft hij voor apparaat, applicaties en andere ict-middelen nodig? Vanuit een functionele aanpak kijken we naar je eindgebruikers en zorgen we voor de werkplek die past bij de manier waarop de personen in jouw organisatie willen werken. 

lees meer...

werkplek

1ict: jouw moderne werkplek in de cloud

1ict is de veilige, flexibele online werkplek op basis van Microsoft Azure en Office 365. Jouw kantoorautomatisering wordt hierbij 24/7 beheerd. Een oplossing op maat met adoptietraining, monitoring, hosting van applicaties, systeemintegratie en effectieve, persoonlijke eindgebruikersondersteuning. 

lees meer...

werkplek, managed_hosting, connectivity
Cloud2
Wij geloven dat jij de concurrentiepositie van jouw organisatie kunt verbeteren door naar de cloud te gaan. We zetten voor je op een rijtje waarom.
Lees meer →
1ict-banner
Als je ons en menig ander bedrijf moet geloven, is naar de cloud gaan vaak een goede keuze. Welzijn Divers vertelt over hun ervaringen.
Lees Meer →
7art-00001_a-cloud
Private, public of toch een hybrid cloud? We hebben allemaal zo onze opvattingen over wat nu precies wat is. We zetten het nog eens op een rijtje. 
Lees Meer →
Lisman Forklifts.png
intravacc logo.jpg
Crow logo.png
Regioplan Logo.jpg
KNCV-woologo.png

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op door te bellen op +31886532777 of laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.