thumbnail-1

Hardware, licenties, logistiek en support op maat

Er is geen ict zonder hardware!

Je wilt je medewerkers graag voorzien van een nieuwe werkplek (desktop, laptop of tablet). Of je wilt je ict-omgeving wijzigen en hebt behoefte aan een server, storage, switch of firewall. Samen met onze partners leveren wij je als reseller hardware, licenties en supportcontracten.

Er is meer...

Niet meer nadenken over hardware, licenties en support? OGD kan jouw single point of contact zijn voor de volledige ict-omgeving. We pakken het hele traject dan voor je op en zorgen voor de aanschaf van de juiste middelen.

Maar sluit de nieuwe hardware aan bij de omgeving?

Je geniet met deze dienst ook van consultancy, advies, installatieprojecten en beheer. Jij bepaalt hoeveel ondersteuning je wilt afnemen. Wij zorgen dat de diensten schaalbaar en daardoor makkelijk aan te passen zijn.

Blije

medewerkers

Duurzamere

lifecycle

 

Overzichtelijke afspraken

Advies op maat

Je krijg advies over de compatibiliteit en aansluiting bij je huidige omgeving op basis van onze productkennis. We zijn hierin merkonafhankelijk en bieden bijvoorbeeld ook Apple-ondersteuning.

Samen zorgen we ervoor dat de devices van jouw mensen altijd volledig ondersteund zijn. Zo maken we vooraf het juiste image en leveren de laptops met deze nieuwe image. 

Logistiek

Als je wilt nemen we ook de opslag en logistieke afhandeling voor onze rekening. Bijvoorbeeld bij complexe trajecten die gefaseerd plaatsvinden. Heb je geen plaats voor de hardware die in verschillende fases van een project nodig zijn? Dan zorgen wij voor veilige en verzekerde opslag. In elke fase van het traject krijg je alleen de hardware die je op dat moment ook echt nodig hebt..

Leg nu je vraag voor

bas-van-roon
Bas van Roon
Outsourcing Expert

Bespreek je vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.