Managed hybrid cloud

Jouw infrastructuur met een combinatie van private en public cloud.

Hybrid cloud is een combinatie van een of meerdere private en public clouds. Zonder dat de gebruikers merken in welke omgeving ze werken. Het is een infrastructuur die bestaat uit een combinatie van twee onafhankelijke cloud-infrastructuren (private en public) die unieke entiteiten blijven, maar die door een gestandaardiseerde technologische oplossing met elkaar verbonden zijn.

Wat is er mogelijk?

Een voorbeeld van een hybrid cloud is wanneer je jouw bedrijfsapplicaties in een private cloud (bijvoorbeeld  in een eigen serverruimte of op een platform) draait, in combinatie met Office 365. Hiermee sla je al je bestanden op in SharePoint Online en OneDrive. De gestandaardiseerde technologische oplossing voor deze koppeling is Microsoft Active Directory Federation Services (ADFS). Die zorgt ervoor dat gebruikers kunnen inloggen op de beide omgevingen met dezelfde identiteit

Fully-managed werkplekken

Wij bieden ook de mogelijkheid aan voor Fully-managed werkplekken. Hiervoor maken we gebruik van een product uit de Microsoft System Center Suite: Configuration Manager. Een fully managed device zetten we in wanneer er een hybride omgeving noodzakelijk is omdat het applicatielandschap nog niet volledig gereed is voor de cloud. Een andere reden kan zijn dat er zeer strenge beveiligingsnormen moeten gelden op de devices. Op Hybrid managed devices heeft de gebruiker geen lokale beheerrechten. 

 

 

Leg nu je vraag voor

bas-van-roon.png
Bas van Roon
Outsourcing Expert

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.