675A4705_jpg.jpg

Systeembeheer

Continu werken aan een betere omgeving.

Systeembeheer voorziet in hardware zoals servers, de configuratie van infrastructuur, en de installatie en beveiliging van OS. Ook de communicatie onderling, de opbouw van de infrastructuur voor deployment van software en de beveiliging van infrastructuur vallen onder systeembeheer.

Altijd klaar staan

Een vast team zal uw ict-infrastructuur beheren, de ITIL-processen uitvoeren en incidenten oplossen. Wanneer u dat wenst, kan OGD middels een piketdienst zorgen voor een 24/7 beschikbaarheid van het beheer om kritische verstoringen op te vangen.

De beheerders van OGD hebben ervaring met het opvolgen van beveiligingsadviezen en het uitvoeren van voorgestelde patches onder leiding van een changecoördinator. Zij spelen een rol in het beheren en monitoren van de omgeving en denken mee over verbeteringen van de bedrijfsomgeving.

 

Blijven verbeteren

We zijn continu bezig onze eigen beheerprocessen te verbeteren en deze verbeteringen voeren we ook graag door in de beheerprocessen van onze klanten. We kijken naar wat er beter kan en schromen niet om met je in gesprek te gaan om de verbeteringen te realiseren. We leunen daarbij op de kennis die we de afgelopen 30 jaar op hebben gedaan met onze klanten en partners uit allerlei sectoren.

Deze vorm van samenwerking stelt jou en OGD in staat om op tactisch niveau een nauwe aansluiting tussen ict en de business te realiseren. Jij kan je op deze manier richten op de verdere ontwikkeling van je regie-organisatie en de veranderende behoeften van jouw business. OGD neemt de aanbestede ict op zich en zorgt voor maximale ontzorging. 

Leg nu je vraag voor

bas-van-roon.png
Bas van Roon
Outsourcing expert

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.