Samenwerken

Werkplek as a Service

Geen hardware investeringen, maar wel de beste technologie

Waarom WaaS?

Wil je duurzaam innoveren? Met Werkplek as a Service verzorgen we een complete en duurzame werkplek. Met de installatie en deployment services van WaaS neemt OGD veel werk uit handen; zo kunnen je eigen mensen worden ingezet op andere ict-projecten. WaaS biedt jouw werknemers moderne devices en professionele supportdiensten tegen een vaste lage prijs per maand. Door de restwaardegarantie zijn de totale kosten lager dan in een koopsituatie. Alle kosten op één maandelijkse factuur; eenvoudig te verwerken en eenvoudig te budgetteren.

Laptops en desktops worden door veel organisaties nog steeds 4 à 5 jaar gebruikt en dat is eigenlijk helemaal niet de goedkoopste oplossing. De supportkosten stijgen na het 3e jaar namelijk significant. Het toenemende aantal storingen in combinatie met tragere performance hebben invloed op de productiviteit van je medewerkers.

Maar wat is er mogelijk?

Naast dat je kunt kiezen welke hardware je afneemt, kun je ook kiezen uit meerdere soorten ondersteuningen vanuit OGD. Op basis van de werkzaamheden die je jouw eigen ict-organisatie (nog) wilt laten doen, kun je bepalen van welke installatie en deployment services je gebruik wilt maken. Op deze manier zorg je ervoor dat de devices van jouw werknemers altijd volledig ondersteund zijn.

Blije

medewerkers

 

Duurzamere

lifecycle

 

Overzichtelijke afspraken

 

Wil je meer of minder ondersteuning? De diensten zijn schaalbaar en daarom makkelijk aan te passen. Het is verder mogelijk om verschillende looptijden voor WaaS te kiezen: 24, 36 of 48 maanden. Voor de geselecteerde hardware en diensten wordt vervolgens een prijs per maand per werkplek berekend voor de gekozen looptijd. Dit zorgt ook voor overzicht in jouw ict-kosten op een maatschappelijk- en milieuverantwoorde manier.

Leg nu je vraag voor

bas-van-roon.png
Bas van Roon
Outsourcing Expert

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777 of ons te mailen door hieronder te klikken.