Screen Shot 2018-08-07 at 11.15.49.png

De knelpunten binnen jouw organisatie blootleggen met een interactieve workshop?

Op zoek naar een manier om de werkwijze van jouw medewerkers te hervormen, maar weet je niet hoe je dit het beste aanpakt? OGD heeft voor jou de oplossing! In samenwerking met onder anderen Gamingworks bieden we verschillende Business Simulation Games die de knelpunten binnen jouw bedrijf aan het licht brengen.

Deze interactieve workshops zorgen voor een realistische en uitdagende simulatie waarbij de deelnemers de geleerde theorie in praktijk moeten brengen. De simulaties bestaan uit meerdere rondes waardoor de deelnemers de kans krijgen te reflecteren op de behaalde resultaten en deze te verbeteren. Op deze manier verbeteren we samen werkprocessen en samenwerkingsverbanden binnen jouw organisatie en verhogen we de efficiëntie!

2

Soorten interactieve workshops: Grab@Pizza & AVGame

1

Workshop met jouw team voor gegarandeerd resultaat

100%

Op maat gemaakt voor jouw organisatie

Business Simulation Games: interactieve workshops om je efficiëntie te verhogen!

OGD biedt twee verschillende interactieve workshops aan die van waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf. Ben je geïnteresseerd in het beperken van datalekken of wil je de samenwerking tussen de business en IT optimaliseren? Dan bieden deze Business Simulation Games precies wat jij zoekt!

Meer weten over Business Simulation Games?

luppes cropped mirrored.jpg
Mark Luppes
sales manager

Bespreek je vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met me op. Dan kan door me te bellen op +31886532337, of me te mailen door hieronder te klikken.

uva-logo2.png
DCMR-logo.png
cbr-logo2.png
dbbw2.png