Screen Shot 2018-08-07 at 11.15.49.png

Betere samenwerking tussen de interne IT en de business?

Herken je de volgende uitspraken: IT is traag, IT is duur, IT snapt de business niet en de business komt altijd last minute met nieuwe wijzigingsverzoeken? Dan is Grab@pizza™ iets voor jouw organisatie! Deze Business Simulation Game brengt aan het licht waar de knelpunten liggen in de samenwerking tussen de business en de IT in jouw bedrijf zodat je deze in de toekomst kunt voorkomen en meer waarde kan leveren.

1.250

Slimme en hoogopgeleide ict'ers

1

Workshop met jouw team voor gegarandeerd resultaat

100%

Op maat gemaakt voor jouw organisatie

Leg de knelpunten binnen jouw organisatie bloot met Grab@Pizza van OGD!

De game bestaat uit verschillende spelrondes waarin de relatie tussen business en IT onder spanning komt te staan. Gedurende het spel worden er meer elementen van ITSM toegevoegd om de relatie te verbeteren. Na elke ronde wordt er geëvalueerd zodat de deelnemers inzicht krijgen in het ideale ITSM-proces.

Aan het eind worden er parallellen getrokken tussen de resultaten van de game en jouw eigen werkvloer. De deelnemers zullen zo de theorie koppelen aan hun eigen praktijk. Op deze manier heb je een concrete lijst met zaken die verbeterd kunnen worden zodat jouw bedrijf de volgende stap kan zetten op het gebied van IT-Business management!

Meer weten over Grab@Pizza?

luppes cropped mirrored.jpg
Mark Luppes
Sales Manager

Bespreek jouw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.

cbr-logo2
dbbw2
uva-logo2
hva-logo