Applicatiebeheerder gezocht of inhuren?

Applicatiebeheerder gezocht of inhuren?

Flexibel, tijdelijk of vast. 

Het functioneel beheren van je applicatielandschap is ontzettend belangrijk voor een goed functionerende operatie. Het hebben of vinden van een goede applicatiebeheerder is dus noodzakelijk om te zorgen dat je organisatie soepel kan werken. 

Of het nu gaat om een project zoals het opzetten van een selfservice portaal, of het volledige beheer van een applicatie zoals TOPdesk, bij OGD ben je aan het juiste adres. Voor een vast bedrag per maand kun je het beheer van TOPdesk aan ons overlaten. Natuurlijk kunnen onze ervaren consultants je ook helpen bij tijdelijke vraagstukken. Wat je uitdaging ook is, onze applicatiebeheerders helpen je verder. Wij analyseren jouw functionele vraag en vertalen die naar de benodigde ondersteuning.

Heb jij een uitdaging op het gebied van (functioneel) applicatiebeheer? Laat rechts weten hoe we je kunnen bereiken, dan nemen we contact met je op om samen tot een passende oplossing te komen. 

1250

Hoogopgeleide ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

OGD. Tijdelijke ondersteuning met een blijvende indruk. 

Met onze flexibele en inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ict-ondersteuning op maat. Onze gedreven professionals kunnen binnen 48 uur bij jou aan de slag.

Reserveer nu een OGD-professional

luppes cropped mirrored.jpg
Mark Luppes
Sales Manager

Bespreek jouw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.

cbr-logo2
dbbw2
uva-logo2
hva-logo