Screen Shot 2018-08-07 at 11.15.49.png

Dagelijks beheer én op de hoogte  blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Met een kleine ict-afdeling is het moeilijk om het dagelijks beheer te combineren met innovatie en de laatste ontwikkelingen in de markt. Ook kan de continuïteit van de organisatie in gevaar komen wanneer er geen kennisborging is. Tegelijkertijd is het praktisch onmogelijk om alle benodigde ict-kennis altijd in huis te hebben. 

Daar hebben wij iets op bedacht: co-sourcing. Dit is dé beheeroplossing voor MKB-klanten die zelf de regie willen houden, maar wel behoefte hebben aan continuïteit.  Wekelijks komt een beheerder van OGD, die bekend is met jouw ict-omgeving en uitdagingen, bij jou op locatie werken. Op de dagen dat hij er niet is, monitoren we je ict-omgeving actief op afstand. En bij incidenten staat onze tweedelijns servicedesk altijd voor je klaar. 

1

Vaste beheerder

24/7

Up-to-date infrastructuur

100%

Op maat gemaakt voor jouw organisatie

Met je vaste OGD-beheerder, monitoring op afstand, een jaarlijks functioneel advies en onze slimme servicedesk zorgen we ervoor dat jouw ict klaar is voor de toekomst. Wij kunnen direct aan de slag met elke omgeving; of die nu on-site, hybride of cloud-based is. Speciale wensen? Geen zorgen, wij maken onze oplossingen altijd op maat. Er is een heel pakket aan dienstverlening dat wij aan co-sourcing kunnen toevoegen: van cloud foundation services tot beveiligingsadvies.

Meer weten over co-sourcing?

luppes cropped mirrored.jpg
Mark Luppes
Sales Manager

Bespreek jouw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.

cbr-logo2
dbbw2
uva-logo2
hva-logo