Co-sourcing beheerder

Co-sourcing, ondersteuning in systeembeheer

Ict Co-sourcing

Zelf de regie op de ict-omgeving houden, maar wel langdurig gespecialiseerde ondersteuning krijgen in beheer, gebruikersondersteuning en ict-innovatie? Dan is Co-sourcing dé beheeroplossing voor jouw bedrijf.

Voordelen van Co-sourcing

Met co-sourcing houden we je ict-omgeving continu up-to-date met een vaste, gespecialiseerde beheerder. Hij of zij houdt je daarnaast op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en geeft innovatie-advies op maat. Als je wilt helpt hij je ook met de uitrol van innovatieve projecten. Bovendien wordt je ict-omgeving continu actief gemonitord op afstand, zodat je snel kunt inspelen op wijzigingen. En bij incidenten staat onze tweedelijns servicedesk altijd voor je klaar.

1

Vaste beheerder

24/7

Up-to-date infrastructuur

100%

Op maat gemaakt voor jouw organisatie

Co-sourcing beheerder nodig

Snel ondersteuning nodig? Onze ict-beheerders kunnen direct bij je aan de slag, met elke omgeving. Of deze nu on-site, hybride of cloud-based is. Speciale wensen? Geen zorgen, wij maken onze oplossingen altijd op maat. Er is een heel pakket aan dienstverlening dat wij aan co-sourcing kunnen toevoegen: van cloud foundation services tot beveiligingsadvies.

Met onze flexibele en inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ict-ondersteuning op maat. We zoeken altijd de beste match voor jouw organisatie. En onze co-sourcing systeembeheerders kunnen al binnen 48 uur bij jou aan de slag!

Meer weten over co-sourcing?

Co-sourcing beheerder
Mark Luppes
Sales Manager

Bespreek jouw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.

Co-sourcing beheerder
Co-sourcing beheerder
Co-sourcing beheerder
Co-sourcing beheerder