Screen Shot 2018-08-07 at 11.15.49.png

Dagelijks beheer én op de hoogte  blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Met een kleine ict-afdeling is het moeilijk om het dagelijks beheer te combineren met innovatie en de laatste ontwikkelingen in de markt. Het gevaar hiervan is dat je infrastructuur al snel achterloopt. Tegelijkertijd is het praktisch onmogelijk om alle benodigde ict-kennis altijd in huis te hebben. 

Daar hebben wij iets op bedacht: co-sourcing. Wekelijks komt een beheerder van OGD bij jou op locatie werken. Op de dagen dat hij er niet is, monitoren we je ict-omgeving actief op afstand. En bij incidenten staat onze tweedelijns servicedesk altijd voor je klaar. 

1

Vaste beheerder

24/7

Up-to-date infrastructuur

100%

Op maat gemaakt voor jouw organisatie

Co-sourcing: proactief systeembeheer van OGD waarbij jij de regie houdt.

Met je vaste OGD-beheerder, monitoring op afstand, een jaarlijks functioneel advies en onze slimme servicedesk zorgen we ervoor dat jouw ict klaar is voor de toekomst. Speciale wensen? Geen zorgen, wij maken onze oplossingen altijd op maat. Er is een heel pakket aan dienstverlening dat wij aan co-sourcing kunnen toevoegen. 

Meer weten over co-sourcing?

luppes cropped mirrored.jpg
Mark Luppes
sales manager

Bespreek je vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met me op. Dan kan door me te bellen op +31886532337, of me te mailen door hieronder te klikken.

uva-logo2.png
DCMR-logo.png
cbr-logo2.png
dbbw2.png