gifyourjob-klein.jpg

App ontwikkelen geheel ontzorgd.

Heb je een goed idee voor een app en wil je dit verder uitwerken met software-professionals? Wil je een offerte opvragen voor het bouwen van een applicatie?  Bij OGD ben je aan het juiste adres!

Van idee naar app

Een app kan een grote bijdrage leveren aan de werkzaamheden van je medewerkers of zelfs aan de manier waarop klanten jouw merk beleven. Hierbij is het heel belangrijk dat de app goed werkt en naadloos aansluit op je organisatie. Met de ervaring van de ontwikkelaars van OGD zorgen wij dat deze investering de beste van het jaar wordt.

Onze teams werken samen volgens Agile- en Scrum-methodes

Al onze teams werken volgens de bekende Agile/Scrum-methodes en leveren op deze manier de meeste waarde. In tegenstelling tot een traditionele aanpak, kunnen we vrijwel direct aan de slag met je uitdagingen en nemen we je mee in de meeste effectieve aanpak van je project.

Zowel ontwikkeling als beheer

Naast het ontwikkelen van apps doet OGD ook de hosting en het beheer, zo heb je één partner voor alles op en rondom je app. Hoeven we het elkaar niet onnodig moeilijk te maken.

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

OGD. Tijdelijke ondersteuning met een blijvende indruk. 

Met onze flexibele en inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ict-ondersteuning op maat. Binnen 24 uur na je aanvraag neemt er een OGD'er contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we bij jou aan de slag kunnen gaan.

Leg nu je vraag voor

Rikkert Cropped.jpg
Rikkert van Bergen
Sales Manager

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met me op. Dan kan door me te bellen op +31886532900, of me te mailen door hieronder te klikken.

kantar-tns-logo.png
Postnl.png
Flanderijn.png