gifyourjob-klein.jpg

Low code-ontwikkeling

Je hebt een goed idee voor een app maar je wordt tegen gehouden door legacy, geschatte ontwikkeltijd of budget? 

Bouwblokken vormen je applicatie

Met low code sleep je geprefabriceerde bouwblokken code bij elkaar, en je hebt een applicatie! Bestaat van speciale wensen geen bouwblok? Dan kan low code perfect worden gecombineerd met op maat geschreven code. Op deze manier is het resultaat nog steeds een applicatie op maat, maar veel efficiënter gemaakt.   

Maar uw legacy applicaties dan? 

We begrijpen dat dit bijna te mooi klinkt om waar te zijn, maar low code versimpelt het ontwikkelproces dusdanig dat we deze legacy applicaties reproduceren, aansluitend op je nieuwe applicatie. Belangrijke bedrijfsprocessen die op deze legacy applicaties zijn gebaseerd komen dus niet in het geding.   

Wat dit voor jou betekend

Als het grootste deel van de applicatie snel en eenvoudig bij elkaar kan worden geklikt, scheelt dit enorm veel tijd en specialistische kennis. Dit betekend dat junior ontwikkelaars het grootste deel kunnen bouwen, en dat scheelt geld. Low code kan het ontwikkelen van een applicatie mogelijk maken, die eerder niet in het budget had gepast.  

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

 

Nieuwsgierig geworden?

Dat snappen we. Neem contact op met software-expert Rikkert van Bergen om meer te horen over deze succesvolle aanpak!  

Leg nu je vraag voor

Rikkert Cropped.jpg
Rikkert van Bergen
Sales Manager

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met me op. Dan kan door me te bellen op +31886532900, of me te mailen door hieronder te klikken.

kantar-tns-logo.png
Postnl.png
Flanderijn.png