gifyourjob-klein.jpg

Pretotyping is direct resultaat

Met Pretotyping van OGD heb je binnen enkele uren een werkbaar voorbeeld van de app op het scherm staan. Lees hier waarom dat handig is.

Misschien loop je al een tijd rond met het idee om een app te laten maken, maar vind jij of de budgethouder het lastig om het resultaat voor je te zien. Met een pretotyping-sessie kun je in een paar uur een werkbaar voorbeeld zien waarin je kunt doorklikken zoals je dat voor ogen hebt. Op deze manier kun je voor jezelf of de budgethouder toetsen of het de investering inderdaad waard is. 

Het ontwerp bijschaven

Als je na de pretotyping-sessie door het voorbeeld van je gewenste applicatie heen klikt, kun je makkelijk zien wat je graag aan zou passen aan je idee. Op deze manier kun je je idee tijdig bijschaven om in één keer de applicatie te ontwikkelen die perfect in je organisatie past en werkbaar is voor de gebruikers. 

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

OGD. De kickstarter voor je innoverende project. 

Met onze enthousiaste en inventieve medewerkers profiteer je van een energieke start van je innoverende applicatie-project. Binnen 24 uur na je aanvraag neemt er een OGD'er contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we bij jou aan de slag kunnen gaan.

Leg nu je vraag voor

Rikkert Cropped.jpg
Rikkert van Bergen
Sales Manager

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met me op. Dan kan door me te bellen op +31886532900, of me te mailen door hieronder te klikken.

kantar-tns-logo.png
Postnl.png
Flanderijn.png