JavaScript

Je wilt een interactieve webapplicatie ontwikkelen met JavaScript, of je bent dit op eigen kracht aan het doen. Wij kunnen je helpen!

Interactie in je applicatie

De interactie in een webapplicatie bepaald hoe de gebruikers je applicatie zien en ervaren. De manier waarop de interactie wordt ingericht bepaald of een app prettig bruikbaar is en gebruikers zich er doorheen bewegen zoals je hebt bedoeld.  

Van idee naar werkelijkheid

Heb je een idee van een webapplicatie die je wilt ontwikkelen, maar niet per se de ervaring of kennis om het idee werkelijkheid te maken? Neem gerust contact op met software-expert Rikkert van Bergen om meer te horen over de mogelijkheden met JavaScript en onze aanpak.

De webapplicatie ontwikkelen

Is het idee al klaar om te starten, of is de start zelfs al gemaakt? De ontwikkelteams van OGD kunnen de webapplicatie voor je maken of je kunt OGD’ers inhuren die je bestaande team versterken. 

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

OGD. Tijdelijke ondersteuning met een blijvende indruk. 

Met onze flexibele en inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ict-ondersteuning op maat. Binnen 24 uur na je aanvraag neemt er een OGD'er contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we bij jou aan de slag kunnen gaan.

Leg nu je vraag voor

Rikkert van Bergen
Software Expert

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dan kan door ons te bellen op +3188653777, of ons te mailen door hieronder te klikken.