Microservices geven flexibiliteit

Je applicatie omzetten naar microservices geeft je flexibiliteit terug om in te spelen op de snelle veranderingen in de markt.

Applicaties makkelijk doorontwikkelen

Veel applicaties zijn in de afgelopen jaren monolitisch ontwikkeld en dat maakt ze lastig aan te passen. Als je slechts een klein onderdeel van je applicatie wilt aanpassen aan een nieuw proces, moet je een groot gedeelte van de applicatie opnieuw ontwikkelen. Met een app ontwikkeld in de vorm van microservices kun je gemakkelijk zijdelings één service aanpassen of nieuw ontwikkelen, en aan de rest van de applicatie verbinden. Op die manier blijft je app aansluiten op je organisatie en de kosten voor aanpassingen laag. 

Je applicatie altijd online

Met regelmaat zie je dat wordt aangekondigd dat applicaties van bedrijven tussen bepaalde tijden offline zullen zijn voor onderhoud. Als de applicatie is opgebouwd met microservices is dit niet langer nodig. Een nieuw ontwikkelde microservice wordt aan de applicatie gekoppeld en de gebruikers zien plots een nieuwe functie verschijnen. Zo kan de applicatie gewoon door blijven draaien en ondervinden je gebruikers geen hinder.  

Voordelen van microservices

Een groot voordeel hiervan is dat je in het efficiënter maken van je bedrijfsprocessen of klantbeleving niet wordt tegengehouden door die dure applicatie die ontwikkeld is op basis van de huidige processen. Dit maakt een applicatie met microservices wendbaar, zodat hij  je organisatie faciliteert en niet afremt. 

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

OGD. Tijdelijke ondersteuning met een blijvende indruk. 

Met onze flexibele en inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ict-ondersteuning op maat. Binnen 24 uur na je aanvraag neemt er een OGD'er contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we bij jou aan de slag kunnen gaan.

Leg nu je vraag voor

Rikkert van Bergen
Software Expert

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +3188653777, of ons te mailen door hieronder te klikken.